Alumni - Asociatia Absolventilor

alumni-logoBine aţi venit pe siteul principal al Asociaţiei ALUMNI din cadrul Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti.

Acesta este locul unde veţi găsi ultimele informaţii precum şi ştiri despre evenimente şi servicii adresate in special absolvenţilor Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti.

Misiunea Asociaţiei ALUMNI UPB este aceea de a stimula şi de a consolida relaţia dintre UPB şi absolvenţii săi, precum şi de a păstra şi promova tradiţiile universităţii.

Vă mulţumim pentru interesul continuu arătat faţă de Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti şi vă asigurăm că Asociaţia ALUMNI UPB este cea mai bună modalitate pentru un absolvent, de a rămâne permanent conectat la spiritul academic universitar.

Programele de membru, care susţin şi sunt dedicate cu precădere absolvenţilor precum şi programele pentru studenţi, cu bursele dedicate acestora, sunt o foarte bună modalitate pentru ALUMNI de a îmbunătăţi relaţia dintre absolvenţi şi universitate.

Serviciile oferite de către noi, nu numai că sunt apreciate de către toţi absolvenţii noştri din întreaga lume, dar reuşesc să contribuie la consolidarea imaginii universităţii in lume.